Mandig mandag: Tom Welling

mandag 9. februar 2009
[mandigmandaglogo.gif]
Noen tror at det å eldes er negativt. Kjæresten min ble for eksempel 26 år i dag, og føler seg svært ukomfortabel med å være "i slutten av tjueåra". Han holder seg foreløpig godt, og heldigvis finnes det trøst for den som opplever nok en bursdagsfeiring, men mistet tellinga allerede da han fikk lappen. Ukas mandige mann er et bevis på at noen ekstra år kan gjøre fryktelig godt.



Tom Welling
Selv om navnet kanskje er ukjent, burde denne skuespilleren egentlig være en minst like kjent merkevare som Nugatti, i alle fall for alle de som har tatt inn TvNorge det siste tiåret. Tom Welling deler nemlig skjebne med både George Reeves, Christoffer Reeve og Brandon Routh ( 1) Nei, han er ikke en femtitalls tv-skuespiller, 2) Nei, han har ikke falt av hesten, 3) Nei, de har ikke retusjert den store tissen hans for å gjøre en spillefilm mer sømmelig).



Tom Welling har nemlig spilt Superman. Eller, egentlig ikke. Han har spilt Clark Kent, adoptivsønn av Jonathan og Martha Kent, i de avgjørende årene når Clark Kent finner ut av kreftene som til slutt vil få ham inn i en blå trikot (de to ordene rimer om du leser dem riktig). Tom Welling spiller hovedrollen i den fantastiske serien Smallville.



Fortsatt vanskelig å kjenne ham igjen? Vel, Smallville går nå på åttende sesongen, og Tom Welling har eldet fra 24 år i første sesong til hele 31 og et halvt år i dag. Tom var søt, ble kjekk og har endt opp som grisedeilig (ref bildet over, Oh my god!).



Her er noen eldre bilder. Du kjenner ham igjen nå? Nå håper jeg bare Smallville går inn, slik at Welling kan få vasket S'en av brystkassen og gjort noen supermandige tømmerhuggerroller, med femdagersskjegg og oppkneppet skjorte. Hva med en oppfølger til Brokeback Mountain? Jeg er sikker på at Jake Gyllenhaal er med!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar