Do they really want to hurt him?

søndag 18. januar 2009
Boy George frykter for livet i fengsel, forteller VG. Etter å ha låst fast den vestlige hemisfæres nå mest kjente mannehore og gått løs på ham, må superstjernen tilbringe de neste 15 månedene i et britisk fengsel.

Informasjonen kommer fra Boy Georges cellekamerat, som i følge samme artikkel forsøkte å trøste ham med følgende utsagn:

- Fordi du er den du er, og at du er homoseksuell så er det stor sannsynlighet for at de andre kommer til å banke deg opp.

En av mine favorittartister, Antony Hegarty, har fortalt at bildet av Boy George på den første Culture Club-skiva ble hans oppvåkning. Endelig hadde han funnet en han kunne kjenne seg igjen i.

Da håper jeg at Boy George nå kan få gjengjeldt tjenesten han en gang uforvarende gjorde Antony, ved å gi trøst og trygghet gjennom musikken. Til Boy Georges lille eventyr i fengselet anbefaler jeg låten "Cripple and the Starfish" fra den første plata til Antony and the Johnsons. (Ny plate ute i morgen! Konsert på Sentrum scene 17. mars.)Mr. Muscle forcing bursting
Stingy thingy into little me, me, me
But just "ripple" said the cripple
As my jaw dropped to the ground
Smile smile

It's true I always wanted love to be
Hurtful
And it's true I always wanted love to be
Filled with pain
And bruises

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar