Mandig mandag: Kristian Kjelling

mandag 12. januar 2009
[mandigmandaglogo.gif]
Alexander Kielland-plattformen kantret, John Lennon ble skutt og drept, sommer-OL i Moskva ble en boikott-skandale, Irak invaderte Iran, Victoria tok Phillips plass i arverekkefølgen til den svenske tronen og Vål'enga vant cupen. Alt var allikevel ikke mørkt og trist i 1980, dette året kom nemlig en av Norges mandigste menn til verden.Kristian Kjelling
I går ble Kjelling nok en gang helten da Norge slo Sverige. Håndball var tidligere en dustesport for spesielt interesserte akademikergutter og jenter med tykke lår og dårlige frisyrer. Sammen med Gro Hammerseng og kjæresten min, har Kristian Kjelling bidratt til å gjøre sporten til landets mest sexy idrett. Når snakket damene i femtiåra på kafeterian sist grisete om langrennsgutta?Kristian Kjelling er en håndballmaskin på 197 centimeter med tettpakkete muskler og pent smil. I tillegg til å være en fantastisk idrettsutøver, lar ikke Kjelling anledningen til å være åpent dødsheit gå i fra seg. En reklamekampanje for Brun og blid gjorde i alle fall undertegnede snøblind for skadene ved solarium.Og som om ikke dette var nok: Kristian Kjelling tok veldig blidt på å bli omtalt som homseikon, og har stilt opp både i TV og aviser og forfektet positive holdninger til homofile. Når han i tillegg går ut og støtter vår nye homomaskot Are Grongstad, er han en av de viktigste bidragsyterne for å ta livet av homohetsen i norsk idrett.Norges mandigste mann? Det tror jeg.

4 kommentarer:

Bjørn sa...

Oj, nå har jeg fulgt dårlig med. Er det et mesterskap snart?

(Har fått med meg at Kjelling gjør det godt på landslaget igjen, så det må ses...)

Jan Thomas sa...

Det er VM fra 16. januar til 1. februar i Kroatia.

Flott MM! Har ikke sett bilde nr to før, men det ga en utmerket start på dagen. :)

John T. sa...

Bjørn: Endelig skal JEG se på håndball, etter å ha måttet lide meg gjennom Breivik-flickornas siste triumf. Så hurra!: )

Jan Thomas sa...

Da har jeg tatt en screenshot av den siste kommentaren din, så nå blir det ikke verdt å krangle om fjernkontrollen i de to ukene mesterskapet pågår. :)

Legg inn en kommentar