Skallemann

lørdag 3. januar 2009
1 av 4 menn har begynt å miste håret når de når 30. Jeg er dessverre i denne stusselige kategorien. Det er liten trøst å vite at årsaken til hårtapet er et sexhormon, og marginalt mer trøst i at mannen min gjerne vil ha meg barbert på hodet.

Når det først begynte å bli tynt i hyssingen tenkte jeg det kom til å gå over. Jeg har nå valgt å forsone meg med det uunngåelige.

Det store spørsmålet som nå melder seg, handler om min egen framtid. Hva slags skallet person kommer jeg til å være?


John Luc Picard?


John Cold Steve Austin?Jake and the John-man?

5 kommentarer:

Siri sa...

Av disse tre??? John Luc Picard. Men mest fordi der lignet du på deg selv, og fordi Patrick Stewart har et fint, rundt hode. Noe som er en fordel når en er skallet. Foreløpig vet vi jo ikke om det gjelder for deg... Gjør det ikke det, kan det være det samme.

jon martin sa...

Hihihi, ja Martin her blir nok også skallet leeenge før meg. Holder en knapp på den første - for dere begge? Godt nyttår! Jon Martin

Anonym sa...

Syns Steve Austin, eller Homer Simpson som jeg syns han ligner på her, er mer din stil..:) Du får jo skikkelig store muskler på kjøpet!

Erik sa...

Ser ut som du har klare forventninger til at hodeformen skal kunne endres når du mister håret.

AK sa...

Du hadde det jo pinnkort da jeg ble kjent med deg på begynnelsen av dette årtusenet - du vet jo du har en vakker hodefasong!

Legg inn en kommentar