Mandig mandag: Randy Orton

mandag 19. januar 2009
[mandigmandaglogo.gif]
På åttitallet var du ingen - nobody (som Jan Thomas ville sagt) - om du ikke hadde Sky på parabolen. Hele nabolag satt samlet og så de beste (eneste) musikkvideoene og den mest fantastiske idretten det norske folk - med munnen full av havrelefse og langrennski i garasjen - noensinne hadde sett: Wrestling. Men husker du wrestling som feite, fryktelige menn i spandex, er det på tide å revurdere ditt forhold til "sportsunderholdning".



Randy Orton
En tredjegenerasjonsutøver, sønn av "Cowboy" Bob Orton og barnebarn av Bob Orton Sr., som i en alder av 27 har vunnet de gjeveste titlene "profesjonell" wrestling har å by på. Han har allerede rukket å bli Intercontinental champion, World tagteam champion (sammen med Edge), WWE Champion (2x) og World Heavyweight Champion. Dette sier deg selvfølgelig ingenting, men heng med.



Sist jeg fulgte med på Wrestling var en gang midt på nittitallet. Hulk Hogan og Ric Flair var begge tidlig i femtiåra, og hadde legendariske feider, som også involverte flere feite femtiåringer. Min homoseksualitet ble snarere hemmet av nittitallets WCW, trusegutta med barberte armhuler hjalp meg ikke i noen retning.



Ved et hav av tilfeldigheter kom jeg over en WWE-DVD (de har byttet navn fra WWF på grunn av en strid med Pandaklubben) på glimrende Playcom i Oslo sentrum. På forsiden var det til min store overraskelse kjekke menn. Wrestling ble med ett interessant igjen. Jeg MÅTTE ha den.



Jeg kan egentlig ikke så mye om Randy Orton. Annet enn at han er heitere enn en kjernen i en hold-it du har mikrovarmet alt for lenge.



Men for å virkelig nå helt hjem, har han gjort som så mange andre i sin generasjon. Han har smilt til et mobilkamera. Uten å ha på seg så mye som et klesplagg:



Randy Orton er en av WWEs største stjerner. Lang, slank og allikevel ekstremt muskuløs. Muligens verdens åttende vidunder.



Selvfølgelig er det mulig å få kjøpt kaffekrus, plakater, DVDer, kosebamser, t-skjortr og boksershorts med smukkasen på (alt sammen på WWE shop). Men det var ikke nok for meg. Han er også med i spillet Smackdown vs Raw for Playstation, og der kan du styre ham til å gjøre akkurat det du vil han skal gjøre. Avslutter med et lite klipp fra mitt nye favorittspill:

2 kommentarer:

Jan Thomas sa...

Ok, du skal få lov til å ha en sånn avtale med Randy Orton.

Anonym sa...

HAN ER SÅ JÆVLA SEXY

Legg inn en kommentar